MEB politika

A MINETECHNIK Kft. alapvető célja kiváló minőségű acéltermékek gyártása annak érdekében, hogy megrendelőinek és más partnereinek igényeit teljes mértékben kielégítse. Ennek során törekszünk a biztonságos, korunk színvonalának megfelelő munkahelyi körülmények kialakítására és fenntartására.

Alapvető fontosságúnak tartjuk a tevékenységünkre vonatkozó jogszabályok, szabványok, előírások maradéktalan betartását.

A piaci versenyben történő sikeres és eredményes helytállás lényeges elemének tekintjük az MSZ ISO 45001 szabványnak megfelelő munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer folyamatos fejlesztését, a veszélyek kiküszöbölését és a MEB kockázatok csökkentését, a jogszabályi követelmények és egyéb követelmények teljesítését, a munkavállalókkal és azok képviselőikkel folytatott konzultációt és részvételt, melyekre cégünk vezetése elkötelezte magát. A minőség, valamint a munkahelyi egészségvédelem és biztonság szempontjait – hangsúlyt helyezve a munkával kapcsolatos sérülések és az egészségkárosodás megelőzésére – tevékenységünk során egységesen kezeljük, és érvényre juttatjuk, irányítási rendszerünket független szervezettel tanúsíttatjuk.

A tartós üzleti eredmények elérése reményében hosszútávra határozzuk meg cégünk minőséggel és munkavédelemmel kapcsolatos célkitűzéseit annak érdekében, hogy a folyamatos fejlődés biztosítható legyen. Elkötelezettek vagyunk arra, hogy szolgáltatási tevékenységünk során munkatársaink biztonságát, egészségét és a környezetet óvjuk, céljaink elérését rendszeres képzésekkel segítjük.

Törekszünk arra, hogy a megrendelők és a tulajdonosok érdekei érvényesüljenek, ennek érdekében a MINETECHNIK Kft. korrekt és eredményes üzleti kapcsolatokat épített ki alvállalkozóival, partnereivel, és nagy hangsúlyt fektet kedvező piaci megítélésének megőrzésére.